Go-Kart.fi - Tuplakasi Oy
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
1 4 5 6

Turvaohjeet

Käytä aina ajohaalareita, suojakäsineitä, kypärähuppua ja kypärää. Muista lukita kypäränhihna, sillä kypärä ei suojaa Sinua jos se lentää päästäsi pois.

Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin autoon ja rataan muutaman kierroksen ajan jonka jälkeen voit kasvattaa nopeuttasi omien kykyjesi mukaan.

Jos huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä sinulle että muille radalla ajaville.

Älä häiritse muiden radalla olevien ajamista kiilaamisella tai törmäilemisellä.
Mikäli joku radalla olevista kiilaa tai törmäilee, anna hänelle tietä. Näin osoitat olevasi vastuuntuntoinen ajaja etkä itse aiheuta lisää häiriötä radalle.

Jos huomaat jonkun edellä ajavista autoista pyörähtäneen radalla tai huomaat radalla muuta normaalista poikkeavaa, nosta toinen kätesi ylös merkiksi takana tuleville siitä että radalla on jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Jos pyörähdät itse radalla tai autoosi tulee tekninen vika, nosta toinen kätesi ylös merkiksi takana tuleville sekä henkilökunnalle siitä että tarvitset apua. Älä missään tapauksessa nouse autosta.

Jos haluat välillä ajaa hitaita kierroksia, siirry pois ajolinjalta ja anna kädelläsi merkki takana tuleville siitä miltä puolelta haluat heidän ohittavan sinut. Samalla tavalla voit toimia jos takana tuleva ajaa huomattavasti sinua nopeammin.

Kun tulet varikolle niin hiljennä ajonopeutesi ajoissa. Varikolla autolla liikutaan kävelynopeudella.

LIPUT
Keltainen lippu
VAARA RADALLA. Hiljennä nopeutta. Ohituskielto.

Sininen lippu
ANNA TIETÄ. Nopeampi kuski on ottanut sinut kerroksella kiinni.

Musta lippu punaisella rastilla
VAROITUS. Ajotapasi liian aggressiivinen.

Musta lippu
AJOSI ON HYLÄTTY. AJA VARIKOLLE.

Punainen lippu
LÄHTÖ HYLÄTTY. Aja kierros ja uudelleen lähtöruutuihin.

Ruutulippu
MAALI. Aja kierros ja tule hitaasti varikolle

© Go-Kart.fi 2019